Menu

Menu Prestige

( Vanaf 20 mei – à parir du 20 mai )

Tonijn, sorbet van zoete rode peper, venkel, cashewnoot krokantje, brunoise van courget, selder en druivenpitolie

Thon, sorbet piquillos, fenouil, croustillant de noix cajou, brunoise de courgettes, céleri, huile de pepins  de raisin

***

Kabeljauw, chorizo boter, du Puy linzen, peterselie en spinazie zalfje

Cabillaud, beurre chorizo, lentilles du Puy, pommade au persil et épinards

***

*** Kreeft, paling in ‘t groen, couscous, kreeften sabayon

*** Homard, anguille au vert, couscous, sabayon cardinal

***

Kalf, Miles Madeira, oesterzwam, spitskool, zoete aardappel mousseline

Veau, Miles Madeira, pleurotte, chou pointu, purée de pommes de terre douces

***

Krokant soesje, aardbeien marmelade, citroenroom, sorbet van bosaardbeitjes, basilicum gel

Craquelin, compotée de fraises, crème aux citrons, sorbet à la fraises des bois, gel basilic

Menu € 55 pp ( € 80 met wijnen excl dessertwijn / avec vins, vin de dessert excl. )

*** Menu € 69 pp ( € 99 met wijnen excl dessertwijn / avec vins, vin de dessert excl.)