Menu

Lente menu – Menu Printemps

Vanaf 7 april – à partir du 7 avril

 

Sliptong, diepzeegarnaal, zalmkaviaar, nori , korianderolie, kokosdressing

Sole limande, pandalus, caviar de saumon, nori, huile à la coriandre, noix de coco 

***

Rode poon, risotto van groene asperges, gepocheerd kwarteleitje, wentelteefje met primeur asperges, shimenshi, morillen jus

Rouget grondin, risotto d’asperges vertes, œuf de caille poché, pain perdu aux asperges du pays, jus de morilles, shimenshi

***

*** St-Jacobsvrucht, royal garnaal, Parijse champignon, ansjovis, espuma van aardappel

*** Coquille St Jacques, crevette royale, champignon de Paris, filet d’anchois, espuma parmentier

***

Lamsrugfilet, meiknolravioli, peulerwtjes in  daslookpesto, asperges, karwij en kerrie

Filet d’agneau, ravioli de navet, petits pois à l’ail des ours, asperges, carvi et curry

***

Amandel, rabarber, witte chocolade, cheesebeignet

Amandes, rhubarbe, chocolat blanc, cheesebeignet

 

Menu € 55 pp ( € 80 met wijnen excl dessertwijn / avec vins, vin de dessert excl. )

*** Menu € 69 pp ( € 99 met wijnen excl dessertwijn / avec vins, vin de dessert excl.

  

Menu Rendez-Vous

€ 65 pp incl. aperitief, wijnen en koffie – wordt niet geserveerd op zaterdag avond, wel op zondag hehalve Paaszondag

€ 65 pp apéritif, vins et café compris – ce menu n’est pas servi le samedi soir. Le menu est également servi le dimanche sauf le dimanche de Pâques