Menu


Zie beneden deze pagina info mbt tot covid-19

Menu Prestige  

Huis aperitief / cremant ( € 8 ) of Champagne 1 ier Cru Blanc de Blanc ( € 12 ) incl. 3 door de chef geselecteerde amuses

maandamuses
Brunoise van dadels en gekonfijte citroen / espuma van gerookte aardappel
Op grof zout gegaarde gele biet / chioggia / mierikswortelcrème
Panna cotta van mozzarella met licht munt parfum / gekonfijte cherrytomaat
Gerookte Commanderieforel / fijngemalen gedroogde olijf / gel van kappertjes en kervel / crème van pickels
Mini mais fantasie / pop corn / ijs / zalfje
Mechelse koekoek / tandoori / zalfje van zachte chili peper

Krab / Zeebaars  ( 1 )
zeebaars céviche / krab / yuzu / granny smith

***
Goudbrasem ( 2 )
Nasi van tarwekorrel, rode ui en zeewier / tom kha kai

***
Langoustine ( 3 )
buikspek van kloostervarken / sesamkoekje / jus van langoustine / wakamé / spinazie

***
Wilde eend ( 4 )
beukenzwammetjes / spitskool / belle de Fontenaye / vlierbloesem

***
Crème brûlée ( 5 )
chutney van pruimen uit eigen boomgaard / amandelmelk ijs

of

Waaier van geaffineerde kaasjes in plaats van dessert ( suppl € 8 met wijn € 14 )

Menu Prestige  

( vanaf 16/10 ‘s avonds )

maandamuses
Tofu crème / pompoenpit / espuma van pompoen
Gebrande ui / zwarte knoflook
krokantje van aardpeer / crunch van pekanoot / chutney van zwarte pruim
Kroepoek van tapioca met inkvis / verse ansjovisfilet
Ramanas / shi-take / kalamansi crème
Cannelloni van spitskool en Voerse trip

 

Foie gras / pata negra ( 1 )
butternut / Steenberg wijngelei / rode biet / zoethout

***
Kabeljauw  ( 2 )
knolselderconfituur / uiennoedels / jus van geroosterde visgraten

***
St-Jacobsvrucht ( 3 )
gebakken risotto / crème van avocado’s

***
Hertenkalf ( 4 )
zwarte knoflook / anijszwammetjes / truffel

***
Duindoornbes ( 5 )
parfait / chocolade / marsepein ijs

 

Menu ( 1/4/5 ) € 48| ( € 65 met wijnen /
( 3 gangen menu wordt niet op zaterdag aangeboden )
Menu ( 1/2/4/5 ) € 59.5 ( € 87 met wijnen )
Menu ( 1/2/3/4/5 ) € 75 ( € 106 met wijnen )

Voor wijzigingen in de menusamenstelling en niet op voorhand aangekondigde allergieën wordt een supplement aangerekend
Un supplément sera facturé pour des changements dans la composition du menu ainsi que des allergies non-annoncées lors de la réservation

 

A LA CARTE

Voorgerechten

Foie gras / pata negra  / butternut / Steenberg wijngelei / rode biet / zoethout
€ 22

Kalfszwezerik / Witloof /katenspek / pijnboompit / appel / walnoot
€ 23

Rode biet / dashi / beurre blanc / sucrine salade / appel / pijnboompit ( VG )
€ 19

 

Hoofdgerechten

Rundfilet heel klassiek / Zuid-Limburgse grotpaddestoel / huisbereide frietjes
€ 35

Kabeljauw / waterzooi van vergeten groentjes / pommes château in peterselieboter
€ 30

Risotto van bospaddestoelen / doperwtjes / truffel  ( VG )
€ 28

 

Nagerechten

Duindoornbes parfait / chocolade / marsepein ijs

( € 13 )

Witte chocolade / mascarpone / kardemom / ijs van rode biet

( € 13 pp )

 

Waaier van fijn geaffineerde kaasjes ( Moulin du Vieux Herve )
( € 13 )

 

Dame Blanche ” Onze Stijl ”
( € 10 )

Gelieve ons bij de reservatie in te lichten over allergieën of vegetarische dieet wensen !!!

 

COVID-19

Door de permanente hotelbezetting en de covid-19 restricties (1.5 m ) kunnen wij maar een heel beperkt aantal à la carte gasten ontvangen. Wij hebben hierdoor ons menuaanbod moeten aanpassen.

De covid-19 regels hebben helaas ook hun invloed op de werking van ons keukenteam. Het is daarom belangrijk dat allergieën en vegetarische of andere dieetwensen duidelijk op voorhand worden meegedeeld!

Er mogen voorlopig geen menukaarten uitgedeeld worden. U mag ons uw keuze reeds meedelen bij de reservatie