Menu


 Menu 

( enkel per tafel – uniquement pour la totalité de convives )

Menu € 58.5 pp ( wijnarrangement / arrangement de vins € 25 pp excl. dessertwijn )
*** Menu € 73 pp ( wijnarrangement / arrangement de vins € 30 pp excl. vin de dessert )

Donut van ganzenlever, roulade van gekonfijte eendenbout, zwarte pruim, sauternes gel, zoetzuur witloofstaafje, krokant boekweit kantje
Donut de foie d’oie, roulade de cuisse de canard confite, pruneaux, gel de sauternes, chicon aigre doux, dentelle croustillante de sarrasin

***

Gebakken skrei gevuld met Zeeuwse oester, nouilly prat, zalfje van spruitjes met ansjovis, miso krokantje
Pavé de skrei farci d’une creuse de Zélande, nouilly prat, pommade de choux de Bruxelles et anchois, tuile miso

***

***Sint-Jacobsvrucht, ossenstaart, crème van zoete aardappel, mousseline van poppies gin, kaviaar van mosterdzaadjes
***Coquille Saint-Jacques, queue de bœuf, crème de patate douce, mousseline au poppies gin, caviar de grains de moutarde

***
Kalfshaas en sukade, gerookte bospaddenstoelen, schuimpje van appel en rode kool, Madeira en rundermerg emulsie, peterseliewortel crème en spons cake.

Filet mignon et sukade de veau, champignons des grottes fumés, espuma pommes et chou rouge, émulsion Madère à la moelle, crème et éponge de racine de persil

***

Compositie van amandel, yuzu en framboos

Composition amandes, yuzu et framboises