Menu


 

Valentijn Menu

( vanaf 7/2 tot en met 16/2 )

( enkel per tafel – uniquement pour la totalité de convives )

Menu € 59.5 pp ( wijnarrangement / arrangement de vins € 26 pp excl. dessertwijn )
*** Menu € 75 pp ( wijnarrangement / arrangement de vins € 31 pp excl. vin de dessert )

Kreeft – Homard
zult van kalfswang / couscous van bloemkool / haringkaviaar
hure de joue de veau / couscous de chou-fleur / caviar de hareng

***
Skrei
spekkoek van aardappel / zalfje van tuinboon / zeeuwse mossel /
gâteau parmentier / pommade au fèves des marais / moules Zélandaises

***
*** Rouget Barbet
bouillon van hoeve ham l tartaar van licht gebakken St Jacobsvrucht en yuzu boter
bouillon de jambon de ferme / tartare de St Jacques et beurre yuzu

***
Eend – Canard
waaier van wortelbereidingen / jus bereid met salie en koolraap / rucola pesto
éventail de structures de carottes / pesto rucola / jus à base de navets et sauge

***
Pomme d’Amour
framboos / citroenbiscuit / basilicum / yoghurt / sorbet
framboises / biscuit citron / basilic / yaourt / sorbet