Menu

Beste klanten, vrienden.  Na de lange sluiting ingevolge covid-19 en na U gedurende meer dan 35 jaar te hebben mogen verwelkomen in onze hostellerie was voor ons het ogenblik aangebroken om enkele belangrijke keuzes te maken.  Vanaf de heropening zullen we enkel nog werken met één vast menu in 4 of 5 gangen, dat maandelijks zal wijzigen. Dit menu zal geserveerd worden voor onze hotelgasten en een beperkt aantal tafels  van buiten uit.   Het zal helaas niet meer mogelijk zijn à la carte te dineren. In dit aangeboden menu zullen de creativiteit en verfijnde gastronomie, dankzij dewelke wij zovele jaren uw vertrouwen genoten, nog meer benadrukt worden. Bijzondere dieetwensen en aanpassingen blijven mogelijk indien meegedeeld bij de reservatie! Wij kijken ernaar uit om U weer spoedig te mogen verwelkomen!

Yvan en Ghislain Duijsens en het trouwe Hof de Draeck team!

 

 

 

Menu Prestige

( van 16 juli tot en met 26 augustus )

Tonijn ( 1 )

maïscrème / gemarineerde radijs en tomaat / gember / basilicum / sorbet van tomaat

***

Flan van Voerbron forel ( 2 )

 Cevennen ui / citroengras / tempura van garnaal /  bouillon van paddenstoel

***

Baby kreeft ( 3)

ravioli / jonge bladspinazie / parmezaan / kreeftenjus

***

Suprême van Ardeense hoevekip en Anjou duifje ( 4 )

structuren van appel / galetje met ganzenlever en hazelnoot  / peterselie zalfje

***

Creatie van tiramisu aroma’s

 amaretto / koffie / meringue / chocolade / amandelmelk ijs

of

waaier van geaffineerde kaasjes in plaats van dessert ( suppl € 8 met wijn € 14 )

Menu (1/4/5 ) € 48 ( € 68 met wijnen excl. dessertwijn )
( 3 gangen menu wordt niet op zaterdag aangeboden )
Menu ( 1/2/4/5 ) € 63 ( € 93 met wijnen excl. dessertwijn )
Menu (1/2/3/4/5 ) € 79 ( € 114 met wijnen excl. dessertwijn )