Menu


Zie beneden deze pagina info mbt tot covid-19

Menu Prestige  

Huis aperitief / cremant ( € 8 ) of Champagne 1 ier Cru Blanc de Blanc ( € 12 ) incl. 3 door de chef geselecteerde amuses

maandamuses
Brunoise van dadels en gekonfijte citroen / espuma van gerookte aardappel
Op grof zout gegaarde gele biet / chioggia / mierikswortelcrème
Panna cotta van mozzarella met licht munt parfum / gekonfijte cherrytomaat
Gerookte Commanderieforel / fijngemalen gedroogde olijf / gel van kappertjes en kervel / crème van pickels
Mini mais fantasie / pop corn / ijs / zalfje
Mechelse koekoek / tandoori / zalfje van zachte chili peper

Krab / Zeebaars  ( 1 )
zeebaars céviche / krab / yuzu / granny smith

***
Goudbrasem ( 2 )
Nasi van tarwekorrel, rode ui en zeewier / tom kha kai

***
Langoustine ( 3 )
buikspek van kloostervarken / sesamkoekje / jus van langoustine / wakamé / spinazie

***
Wilde eend ( 4 )
beukenzwammetjes / spitskool / belle de Fontenaye / vlierbloesem

***
Crème brûlée ( 5 )
chutney van pruimen uit eigen boomgaard / amandelmelk ijs

of

Waaier van geaffineerde kaasjes in plaats van dessert ( suppl € 8 met wijn € 14 )

Menu ( 1/4/5 ) € 48| ( € 65 met wijnen /
( 3 gangen menu wordt niet op zaterdag aangeboden )
Menu ( 1/2/4/5 ) € 59.5 ( € 87 met wijnen )
Menu ( 1/2/3/4/5 ) € 75 ( € 106 met wijnen )

Voor wijzigingen in de menusamenstelling en niet op voorhand aangekondigde allergieën wordt een supplement aangerekend
Un supplément sera facturé pour des changements dans la composition du menu ainsi que des allergies non-annoncées lors de la réservation

 

A LA CARTE

Voorgerechten

Krab / zeebaars ceviche / yuzu / granny smith
€ 20

Kalfszwezerik / Witloof /katenspek / pijnboompit / appel / walnoot
€ 23

Rode biet / dashi / beurre blanc / sucrine salade / appel / pijnboompit ( VG )
€ 19

 

Hoofdgerechten

Rundfilet heel klassiek / Zuid-Limburgse grotpaddestoel / huisbereide frietjes
€ 35

Kabeljauw / waterzooi van vergeten groentjes / pommes château in peterselieboter
€ 30

Witloof / spitskool / belle de Fontenay / wortel en gember jus ( VG )
€ 28

 

Nagerechten

Crème brûlée, chutney van pruimen uit eigen boomgaard / amandelmelk ijs

( € 13 )

 

Chocolade / saffraan / sorbet ananas – mango
( € 13 pp )

 

Waaier van fijn geaffineerde kaasjes ( Moulin du Vieux Herve )
( € 13 )

 

Dame Blanche ” Onze Stijl ”
( € 10 )

Gelieve ons bij de reservatie in te lichten over allergieën of vegetarische dieet wensen !!!

 

COVID-19

Door de permanente hotelbezetting en de covid-19 restricties (1.5 m ) kunnen wij maar een heel beperkt aantal à la carte gasten ontvangen. Wij hebben hierdoor ons menuaanbod moeten aanpassen.

De covid-19 regels hebben helaas ook hun invloed op de werking van ons keukenteam. Het is daarom belangrijk dat allergieën en vegetarische of andere dieetwensen duidelijk op voorhand worden meegedeeld!

Er mogen voorlopig geen menukaarten uitgedeeld worden. U mag ons uw keuze reeds meedelen bij de reservatie