Apart

Welkom bij Hof de Draeck Apart. Dit luxe vierpersoonsverblijf, op wandelafstand van Hof de Draeck B&B aan de rand van het bos en tegen het riviertje De Gulp, is een idyllische plek voor pure ontspanning, luxe en rust.

Boek nu je verblijf

 

Een unieke plaats voor een totale onthaasting.

Apart

Op het gelijkvloers heeft het Apart een ruime en gezellige zithoek, een volledig nieuwe moderne keuken met alle benodigde voorzieningen en apparatuur. Ook is er een toilet op het gelijkvloers aanwezig.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, elke kamer met 2 éénpersoonsbedden  en aparte badkamer. Eén badkamer is voorzien van een bad, de andere heeft een douche. Beide badkamers hebben ook een eigen toilet.

Het unieke terras biedt direct uitzicht op het bos en is uitgerust met een luxe lounge set, een eethoek en een Green Egg barbecue.

De tuin is volledig heraangelegd door “Flora Design” en beschikt over een ruime jacuzzi en barrel sauna. De sauna heeft een groot raam, zodat je ook vanuit de sauna kan genieten van de prachtige natuur. Zelfs bij koud winterweer zorgen de jacuzzi en barrelsauna voor een bijzondere ervaring.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Daarnaast worden badkamertowels,  handdoeken voor de jacuzzi en sauna, badjassen en keukenhanddoeken verstrekt.

Hof de Draeck Apart” is beschikbaar voor verhuur als midweek (maandag 16:30 tot vrijdag 10:30) en als weekend (vrijdag 16:30 tot zondag of maandag 10:30 ). Prijzen van de diverse arrangementen ( ongeacht bezetting 2, 3 of 4 personen )

Boek nu je verblijf

Ontbijt

Voor een uitgebreid ontbijt ( vrijdag, zaterdag, zondag ) in de B&B kan in functie van beschikbaarheid een reservering gemaakt worden ( € 20 per persoon )

Momenteel beschikbaar:

Weekend

12-15 april, 19-22 april, 3-6 mei, 24-26 mei, 7-10 juni, 28 juni – 1 juli,

12-15 juli

Midweek

13-17 mei,  24-28 juni, 1-5 juli, 8-12 juli, 15-19 juli

Reserveer

Uw verblijf

Gewenste reservatiedatum

Uw contactgegevens


Opgelet - Bovenstaande prijzen blijven identiek bij een bezetting met 2 of 3 personen
Deze reservatie aanvraag wordt gevolgd door een bevestigingsmail, modaliteiten documenten betreffende het gebruik van Hof de Draeck Apart, verzoek tot betaling van waarborg!

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.