Apart

Welkom bij Hof de Draeck Apart. Dit luxe vierpersoonsverblijf, op wandelafstand van Hof de Draeck B&B aan de rand van het bos en tegen het riviertje De Gulp, is een idyllische plek voor pure ontspanning, luxe en rust.

Boek nu je verblijf

 

Een unieke plaats voor een totale onthaasting.

Apart

Op het gelijkvloers heeft het Apart een ruime en gezellige zithoek, een volledig nieuwe moderne keuken met alle benodigde voorzieningen en apparatuur. Ook is er een toilet op het gelijkvloers aanwezig.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, elk met een lits jumeaux bed voor twee personen, en elk heeft een aparte badkamer. Eén badkamer is voorzien van een bad en de andere heeft een douche. Beide badkamers hebben ook een eigen toilet.

Het unieke terras biedt direct uitzicht op het bos en is uitgerust met een luxe lounge set, een eethoek en een Green Egg barbecue.

De tuin is volledig heraangelegd door “Flora Design” en beschikt over een ruime jacuzzi en een barrel sauna. De sauna heeft een groot buitenraam, zodat je vanuit daar kunt genieten van de prachtige natuur. Zelfs bij koud winterweer zorgen de jacuzzi en barrelsauna voor een bijzondere ervaring.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en voorzien van lakens. Daarnaast worden badkamertowels, slippers, handdoeken voor de jacuzzi en sauna, badjassen en keukenhanddoeken verstrekt.

Hof de Draeck Apart” is beschikbaar voor verhuur als midweek (maandag 16:30 tot vrijdag 10:30) en als weekend (vrijdag 16:30 tot maandag 10:30).

Boek nu je verblijf

Ontbijt

Voor een uitgebreid ontbijt in de B&B kan een reservering worden gemaakt voor €17,5 per persoon.

Reserveer

Reserveringen voor Apart zijn alleen mogelijk via telefonisch contact (wo, do, vr, za) of per e-mail. Meer informatie over beschikbare data en prijzen is te verkrijgen via een e-mail naar info@hof-de-draeck.be.

Boek nu je verblijf